SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme’den Trabzonspor taraftarı itirafı!

Nwakaeme’den Trabzonspor taraftarı itirafı!

01 Ocak 2022 Cumartesi - 14:37








Sakatlığı nedeniyle bir süre daha sahalardan uzak kalacak olan Anthony Nwakaeme rehabilitasyon sürecinde ülkesi Nijerya’nın yolunu tuttu.

Burada ülkenin en popüler gazetesi magazin ağırlıklı Punch’e bir röportaj verdi. Genellikler magazinsel soruların yer aldığı röportajdan ilginç soru cevaplar.

Jose Mourinho ile Trabzonspor'un Roma'da oynanan UEFA Ligi Konferans maçında temas kurdunuz. Portekizli teknik adam size ne söyledi?

Bu sadece ondan bir övgüydü. Elbette onun bir dahi olduğunu biliyorsunuz. Ama oyun sırasında dikkatimin dağılmasına izin vermedim. Bana güzel sözler söyledi. Koçluk yaptığı her ligde şampiyonluğu kazanan bir adamın söyledikleri çok şey ifade eder.

Taraftarlar, kulüpteki kahramanlığınız nedeniyle Trabzon kentinde sizi bir heykelle onurlandırdı. Bu sana nasıl hissettirdi?

Herhangi bir kulüp taraftarlarından aldığım en büyük hediye. Şu anda yaptığımdan daha fazlasını vermek için onlara borçlu hissediyorum. Bu jest benim için çok şey ifade ediyor.


Hangisi daha iyi Lionel Messi, Cristiano Ronaldo mu?

Her iki oyuncu da son on yılda olağanüstüydü. Ama Lionel Messi'yi daha çok seviyorum.

Emeklilik planlarınız neler?

Sadece kariyerimi sakatlanmadan, zengin ve mutlu bir şekilde bitirmek istiyorum. Kariyerime başlayalı uzun zaman oldu. Tanrı bana yardım etti.

Beğendim
27
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap