SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme’den Ahmet Ağaoğlu’na: Pişmanım! Döneyim

Nwakaeme’den Ahmet Ağaoğlu’na: Pişmanım! Döneyim

25 Temmuz 2022 Pazartesi - 09:42




Trabzonspor'dan ayrılıp kendisine takım bulamayan Anthony Nwakaeme'nin, başkan Ahmet Ağaoğlu'na mesaj gönderdi... “Beni geri alın” dedi. Ağaoğlu ise Trezeguet’yi aldıklarını söyledi. Takım arayışlarında başarılar dilediği iddia edildi...





Trabzonspor’da Nwakaeme sürprizi yaşandı… Başkan Ahmet Ağaoğlu’na sitem ederek ayrılan Nijeryalı oyuncu bir ayı aşkın süredir takım aramasına rağmen bulamadı. Önce Fenerbahçe’ye önerildi. Ali Koç, “yaşlı” diye istemedi. Suudi takımlarıyla adı anıldı.

Boş çıktı. Galatasaray’la anıldı. Hiç görüşme olmadığı ortaya çıktı. Acun’un Hull City’sine gideceği iddia edildi. İstediği maaşın Championship skalasının üzerinde olduğu netleşti. 

Yaptığı tüm görüşmelerde hiç bir takım Nwakaeme’ye istediği rakamı önermedi. Hatta ısrarcı olan takımlar Trabzonspor’un yaptığı teklifin bile altında teklif sundu. Bunun üzerine çark eden Nijeryalı oyuncu Başkan Ahmet Ağaoğlu’na mesaj gönderdi. “Beni geri alın” dedi. Ağaoğlu ise Trezeguet’yi aldıklarını söyledi. Takım arayışlarında başarılar diledi.

Twitter-এ Ajansspor:

Beğendim
29
Sevdim
28
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap