SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Nwakaeme Beşiktaş maçında oynayacak mı?

20 Şubat 2020 Perşembe - 14:20




Beşiktaş karşılaşmasına kilitlenen Trabzonspor’a Anthony Nwakaeme’den güzel haber...





Sivasspor maçında sakatlanıp çıkan Nwakame, dünkü idmanda takımdan ayrı çalıştı. Trabzonspor’un kilit ismi, cumartesi günü Vodafone Park’ta Hüseyin Çimşir’in en önemli kozu olacak.

Tecrübeli futbolcunun MR’ı dün çekildi ve korkulan bir durumun olmadığı tespit edildi. MR’ın ardından hemen idmana katılan Nwakame, takımdan ayrı çalıştı. Yıldız kanat, duruma göre bugün de özel program dahilinde çalışacak, son taktik antrenmanda ise yüzde 90 yer alacak.

Kart cezası nedeniyle 2 hafta önceki Fenerbahçe mücadelesini kaçıran Nwakaeme, kritik Beşiktaş karşılaşmasını kesinlikle kaçırmak istemiyor. Dünkü antrenmanda moralli görüntüsüyle dikkat çeken başarılı futbolcunun durumuyla ilgili kulüpten de açıklama yapıldı. Maça yetişmesinin yüksek ihtimal olduğu vurgulandı.

Son 4 maç, 4 gol

Çimşir’in Beşiktaş’a karşı en önemli hücum kozu Nwakaeme olacak. Özellikle Beşiktaş’ın kanatlarda sıkıntı yaşadığını göz önünde bulunduran genç hoca, Nwakaeme’nin sol taraftan rakibi çökerteceğini düşünüyor.

Çıktığı son 4 lig maçında 4 kez rakip fileleri havalandırıp, 1 de asist yapan Nijeryalı oyuncu bu çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap