SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme: Bazen 10 kişiyi çalımlamak istiyorum

Nwakaeme: Bazen 10 kişiyi çalımlamak istiyorum

Karadeniz Özel

11 Şubat 2021 Perşembe - 15:41




Trabzonsporlu taraftarların ‘telefon kulübesinde adam geçer’ dediği Anthony Nwakame’yi bir de kendine dinleyin...





// Karadeniz Özel // İsmail DÜZGÜN // Geç keşfedilen ve kariyerinin en parlak günlerini Trabzonspor’da yaşayan Nijeryalı yıldız bilinmeyenleri anlattı. Çalım yeteneğinin sokaklardan geldiğini dile getiren Nwakaeme, “Çalım atmayı çok seviyorum. Karşımda 10 kişi bile olsa onların hepsine çalımlamak bana büyük haz veriyor. Bu konuda idolüm Brezilyalı Ronaldinho” ifadelerini kullandı

Malatyaspor maçının son dakikasında attığı golle bir kez daha gönülleri fetheden Anthony Nwakame, bazı çevrelerin ‘çok çalım atıyor. Arkadaşlarıyla fazla yardımlaşmıyor’ eleştirisine de yanıt verdi. Çalım özelliğini Nijerya’da sokaklardan edindiğini dile getiren Nwakame, “Oralarda oynarken arkadaşlarımı çalımlamak bana büyük bir keyif veriyordu. Bazen 10 kişiyi çalımlamak istiyordum. Bundan büyük haz alıyorum. Ancak futbol elbette takım oyunu. Onun gereklerini de yerine getiriyorum. Çalık konusunda benim idolüm Ronaldinho. Onun üzerine kimseyi tanımıyorum” dedi.

Trabzonspor taraftarlarının kendisi için ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Anthony Nwakaeme, “Burada çok mutluyum. Kariyerimin en güzel ve en özel günlerini geçiriyorum dersem abartmamış olurum. Taraftarlarla aramda çok sıcak ve samimi bir iletişim var. Beni çok sevdiklerini biliyorum. Sosyal medyadan benimle sürekli iletişim halindeler. Bazı benzetmeleri beni hem güldürüyor hem de mutlu ediyor. ‘Telefon kulübesinde bile adam geçer’ yazmışlar. Bu beni çok güldürdü. Sihirbaz yakıştırması yapanlarda var. Bunun için de teşekkür ediyorum. Ben de bu sevgiye iyi futbol oynayarak karşılık vermek istiyorum” ifadesini kullandı.

Bu sezon bordo-mavili formayla 20 maça çıkan 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 6 gol atıp 5 asist yaptı. 2018 yılında Hapoel Bear Sheva takımından transfer edilen Nwakaeme’nin 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim
11
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap