SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Novak'tan şampiyonluk açıklaması

Novak'tan şampiyonluk açıklaması

17 Haziran 2020 Çarşamba - 21:13




Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 3-1 yendi… Fenerbahçe maçlarını boş geçmeyen Filip Novak yine golünü attı. Çekyalı oyuncu maç öncesinde ülkesinden Sport’a bir röportaj verdi. Bu röportaj genelde maçla ilgiliydi ancak, şampiyonluk sözleri dikkat çekiydi.





Filip Novak, “İyi bir ekibimiz var. Bu yüzden en yüksek hedefleri belirledik. Kulüp esas olarak Trabzonspor'un 1984'te en son kazandığı şampiyonluktan bahsediyor. Bu kelimeleri çok sevmiyorum. Hala uzun ve zor bir yolumuz var. Ancak kulüp yönetimi ve taraftarın ne kadar çok şampiyon olmak istediklerini hissediyoruz. Bizi zorlamıyorlar ama çok istiyorlar. Onların isteklerini yerine getirmeye çalışacağız. Tabii ki kendi istediğimde bu” dedi.

Novak şampiyonluk yarışı için, “Bizimle aynı puana sahip olan ancak artık ligde karşılaşmayacağımız Başakşehir en büyük rakibimiz. Rizespor dün (Pazar) bize çok yardımcı oldu. Galatasaray'i 2-0 yendiler. Şampiyonluk yolunda yavaşlattılar. Sivaspor'un bizden dört puan eksiği var. Galatasaray’la aramızda 6 puan var. Dört takım arasında belirlenecek” dedi.
Novak, Süper Lig kariyerinde karşılaştığı rakipleri arasında resmi maçlarda en fazla gol attığı takım Fenerbahçe. Çekyalı oyuncu dün akşam 4’üncü golünü attı.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap