SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Novak’ta çifte kriz!

Novak’ta çifte kriz!

20 Şubat 2019 Çarşamba - 10:04




Yönetim, dünkü idmanda bu kez sağ ayağından sakatlanan Çek oyuncuya ay sonuna kadar 1milyon 400 bin Euro ödemek zorunda...





SAĞ AYAĞINA DARBE ALDI 

 Şanssızlıklar ve ekonomik kriz Trabzonspor’un yakasını bir türlü bırakmıyor. Sakatlığı nedeniyle 2 haftadır forma giyemeyen FilipNovak’ın dün antrenmana çıkması yönetim ve teknik heyeti sevindirdi. Ancak sevinç fazla uzun sürmedi. Çek oyuncu Rodallea ile girdiği ikili mücadelede kendini acılar içinde yere attı. Sonrasında se idmanı yarıda bıraktı. Sol ayak parmağı kırık olan Novak’ınbu kez sağ ayağına darbe aldığı bildirildi.

KAYNAK ARANIYOR

Novak ile ilgili sorun bununla sınırlı değil. Tecrübeli sol bekin eski kulübü Midtjylland’a ay sonuna kadar 1 milyon 400 bin Euro ödeme yapılması gerekiyor. Yönetim şimdi bu parayı bulmanın telaşında. FİFA’da 18 dosyası bulunan ve transfer yasağı olan Trabzonspor yeni bir yaptırımla karşı karşıya kalmamak için şimdi harıl harıl kaynak arıyor. Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde Finansal Fair Play konusunda UEFA ile toplantı yapmış ve uyarılmıştı.

Haber: Mehmet KARAGÖZ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap