SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Novak'ın menajerleri rahat durmuyor! Fener’den sonra şimdi de...

Novak'ın menajerleri rahat durmuyor! Fener’den sonra şimdi de...

07 Haziran 2020 Pazar - 13:52




Novak'ın menajerlerinin Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ın kapısına da gittiği öne sürüldü





Trabzonspor'da sözleşme henüz yenilememesi nedeniyle gündemden düşmeyen Filip Novak hakkında bir iddia daha ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye önerilen Novak'ın bu kez de Beşiktaş'a pazarlanmaya çalışıldığı iddia edildi. Yetenekli futbolcunun Trabzonspor'da kalmak istediği bilinirken menajerlerinin kendi paylarını yükseltmek adına bu tip girişimleri sürdürdüğü öne sürüldü.

Novak'ın menajerleri pazarlık görüşmelerini kızıştırmaya çalışırken Başkan Ahmet Ağaoğlu Çek futbolcuyla görüştüğünü açıklayarak " Novak’la sürekli görüşüyoruz. Yaptığımız teklifte şunları söyledi. "Önümüzde çok önemli haftalar var. Benim geleceğim, kariyerim, alacağım ücret önemli ama 2,5 senedir hizmet ettiğim ve şuanda şampiyonluğu hedefleyen  takımımın hedefleri daha önemli." Bu oyuncunun bunu söylediği bir yerde hiç yakışık olmuyor. Hem Novak’ın kendisine hem de kız arkadaşına yapılan algılar bu camiaya zarar verir. Bu tür paylaşımlardan kaçının ve yapanlara gerekli tepkili göstermelerini hassasiyetle rica eriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Novak, Trabzonspor formasıyla 3 sezonda 79 maça çıkıp 14 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap