SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Novak'ın aklını Fenerli Basketçi çeldi

Novak'ın aklını Fenerli Basketçi çeldi

31 Mayıs 2020 Pazar - 18:31




Trabzonspor dün imza şov yaptı… Pereira imzaladı… Hosseini ve Bilal’in opsiyonları kullanıldı… Törende konuşan Ahmet Ağaoğlu, kaptan Sosa ile ilgili “Sorun para değil” dedi. Ancak başkan sözleşmesi biten Filip Novak ile ilgili tek kelime etmedi.





//Karadeniz Gazetesi// BORDO-MAVİLİ yönetimin yeni sözleşme önerisine henüz yanıt vermeyen Filip Novak’ın Fenerbahçe ile görüştüğü iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Aldığımız bilgilere göre, Novak’ın sevgilisi Katerina Provaznikova ile Fenerbahçe basketbol takımında oynayan Jan Vesely’nin eşi Natalia Miladinovic çok iyi iki arkadaş.

YAKIN çevrelerinin anlattığına göre, korona günleri öncesi iki aile İstanbul’da sıkça bir araya geliyordu. Bu buluşmalarda Natalia Miladinovic’in yakın arkadaşı Katerina Provaznikova’ya, “Trabzon’dan ayrılın, İstanbul’a gelin. Filip Fenerbahçe’de çok rahat oynar. Eğer isterseniz Jan size yönetimle bir görüşme ayarlar” dediği öğrenildi.

YİNE iddialara göre, bu görüşmenin sonrasında Novak’ın Türkiye’deki menajeri Mithat Halis, birkaç kez Fenerbahçe ile masaya oturdu. Fiyatlar konuşuldu. Son olarak da 2 gün önce Mithat Halis, Sarı-Lacivertlilere, “Oyuncumun önceliği kulübü. Etik olarak onlarla görüşeceğiz. Anlaşamazsak size gelir” dediği kaydedildi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap