SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Novak kalacak mı?

Novak kalacak mı?

18 Ekim 2019 Cuma - 10:50




Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Novak kararını verdi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 29 yaşındaki Çek futbolcu Filip Novak'ın takımda kalmak istediğini söyledi. Oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Ağaoğlu, "Novak her şartta çok olumlu görüş bildirdi." dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, iç transfer görüşmeleri ile ilgili bilgi verdi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Sosa, Novak, Pereira ve Hosseini ile görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Ağaoğlu, "Novak her şartta çok olumlu görüş bildirdi. Bize, 'Menajerimle anlaşın, ben burada kalmak istiyorum' dedi. Novak kalma konusunda çok sıcak bakıyor. Bu da bizi hem mutlu ediyor hem de anlaşma konusunda daha rahat yürüyeceğimizi gösteriyor" ifadesini kullandı.

SOSA MÜJDESİ

Sosa'nın menajeri Fabio Bilardo, sözleşme uzatmaya sıcak baktıklarını belirtti. Bilardo, "Sosa, Trabzonspor'da son derece mutlu. Ailesi rahat. Trabzonspor'la iyi ilişkisi var. Çok iyi bir performans sergiliyor. Bu çerçeveden baktığımızda biz pozitifiz. Kendisi burada kalmaya sıcak bakıyor" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap