SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Novak inat ederse alternatifi bulundu! Carlos Augusto

Novak inat ederse alternatifi bulundu! Carlos Augusto

06 Nisan 2020 Pazartesi - 11:52




Trabzonspor yönetimi Novak’ı elinde tutmak istiyor… Çekyalı oyuncuyla yola devam etmek istiyor. Ancak Novak’tan da menajerini ikna etmesini bekliyor. Aksi taktirde bordo-mavililer alternatifini hazırladı.





Trabzonspor yönetimi scout ekibi tarafından uzun süredir izlenen Carlos Augusto’ya teklif yapacak. Corinthians’ta forma giyen 21 yaşındaki oyuncu için kulübüne Şampiyonlar Ligi sonrası satıştan yüzde 50 pay hakkıyla bir sözleşme sunulacak.

AĞAOĞLU İLE NOVAK’N MENAJERİNİN FENERBAHÇE SAVAŞI

Trabzonspor yönetiminin sözleşmesini uzatmak için 1 milyon euro önerdiği Filip Novak’ın menajeri yönetimi “Fenerbahçe’den teklif var” diye zorlamaya devam ediyor… ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu, Çekyalı oyuncunun menajerinin olmayan dedikodular ortaya atarak fiyat yükseltmeye çalıştığına inanıyor.

Ağaoğlu, Novak’ın menajeriyle yaptığı son görüşmede, “bizimle Şampiyonlar Ligi’nde oynamak yerine, Fenerbahçe’de sürekli kaosun içinde yer almak isterse kendisine başarılar dilerim” restini çektiği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap