SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Novak Çeklere Trabzon'u ve Trabzonspor'u anlattı

Novak Çeklere Trabzon'u ve Trabzonspor'u anlattı

26 Nisan 2019 Cuma - 19:48




Trabzonspor'un Çek solbeki Filip Novak Trabzon ve Trabzonspor'u ülkesinde anlattı.





Çek Milli Takımının resmi yayın organına röportaj veren Novak, Trabzonspor taraftarlarından övgüyle bahsederken Trabzon'da en sevdiği yerlerden birinin Boztepe olduğunu anlattı.

Novak  "Türkiye'ye ilk kez kış transfer sezonunda gelmiştim. İlk geldiğimde Trabzonspor'da dört tane Slovak futbolcu vardı. Onlar benim şehre ve takıma olan adaptasyonumu kolaylaştırdı. Elbette tercümanlarımız var ama biraz daha İngilizce'yi öğrenip kelime haznemi geliştirmek istiyorum. Ancak ciddi bir şey olduğunda çeviri kullanıyorum. Burada hayatımda yaşamadığım vahşi bir doğa var. Taraftar mükemmel. İyi futbolumuzun sebebi de taraftarlarımız. Taraftarımızın en iyi taraftarlar arasında yer alıyor.Boş zamanlarımda PlayStation da oynuyorum. Trabzon da deniz kenarında olduğu için burada çok balık var. Bu yüzden evimde çok fazla balık türü yemeklerim var. Çay içmeyi sevdiğim için Boztepe benim rahatlamak için en iyi alanım oldu." ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap