SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nihat Özdemir Karadeniz'e konuştu! Lig Play-Off mu yapılacak?

Nihat Özdemir Karadeniz'e konuştu! Lig Play-Off mu yapılacak?

Karadeniz Özel

17 Mart 2020 Salı - 11:26




‘Koronavirüs’ü bahane edip mayıs ayının başında Play-Off’ yapılsın’ iddialarını ortaya attılar, nabız yoklamaya başladılar.





Karadeniz Gazete /// Şampiyonluk yolunda önünde yalnızca 8 maçı kalan Trabzonspor’un bu hedefe ulaşmaması için önüne her gün yeni bir engel çıkıyor. Gaziantep karşısında nizami golü iptal edilen, Başakşehir maçında penaltısı verilmeyen Bordo-Mavili takıma bu kez de, başrolünde İstanbullular’ın olduğu yeni bir oyun peşinde.

‘İLK 7 SIRADAKİ TAKIMLAR YER ALACAK’ İDDİASI

İddiaya göre; yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig’e Play-Off sistemi getirecek. Yine iddialara göre, mayıs ayının başlarında, ligde ilk 7 sırayı alan takımlar, ‘mini lig’ oynayacak. Karşılıklı yapılacak maçların ardından Play-Off’u lider bitiren takım 2019-2020 sezonunun şampiyonu sayılacak.



2011-2012 SEZONUNDA SÜPER FİNAL OYNANDI

Hatırlanacağı gibi 2011-2012 sezonunda Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yer aldığı Süper Final oynanmıştı. Normal sezonu 77 puanla lider bitiren G.Saray Süper Finalde de rakiplerini geride bırakıp o sezon şampiyon tamamlamıştı.  Trabzonspor ise Beşiktaş’la aynı puanla Süper Finali bitirmişti.

NİHAT ÖZDEMİR KARADENİZ'E KONUŞTU; 'BÖYLE BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK'

Sosyal medyada yayılan ve İstanbul kaynaklı olduğu bilinen Play-Off iddialarını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e sorduk. Mehmet Karagöz’e konuşan Özdemir, “Nereden çıktı bu söylentiler bilemiyorum. Ancak şu anda böyle bir düşüncemiz yok

Beğendim
0
Sevdim
4
Beğenmedim
5
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap