SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nihat Kahveci'den Trabzonspor yorumu: Messi'siz Barcelona, Nwakaeme'siz Trabzonspor olmaz

Nihat Kahveci'den Trabzonspor yorumu: Messi'siz Barcelona, Nwakaeme'siz Trabzonspor olmaz

12 Aralık 2021 Pazar - 11:57




Eski milli futbolcu Nihat Kahveci'den Trabzonspor yorumu





Süper Lig’in 16. Haftasında lider Trabzonspor ilk yenilgisini Antalyaspor’dan 2-1’lik sonuçla aldı.

Bordo mavililerin mağlup olduğu maçı eski milli futbolcu Nihat Kahveci yorumladı. İşte Nihat Kahveci’nin yorumları;

Trabzonspor puan kaybının sinyallerini veriyordu. Sahadaki yıldızlarıyla kazanmayı biliyorlardı. Göztepe ve Konya’da da mesela böyle oldu. Nwakaeme oyundan çıkınca kazanma durumlarını kaybettiler. Bu takımdaki en önemli oyuncu Nwakaeme. Bunu Fenerbahçe maçında da gördük. Penaltı pozisyonuna kadar pozisyon bulamadılar. Nwakaeme yoktu. Nwakaeme bu takımın ofansta yüzde 60’ı. Hamsik’in, Bakasetas’ın, Djaniny’nin Cornelius’un performansını da arttırıyor.

Çok önemli olduğu için Ronaldinho diyorum ona. Yürüse bile sonuna kadar Abdullah hoca oyunda tutuyor onu. Messi’siz Barcelona’yı görüyorsun. Bir oyuncu bazen çok önemlidir. Bir oyuncu bütün maçları almaz ama etrafındakilerin performansını arttırır.

nihat kahveci Trabzon ön tarafında Yusuf, Cornelius, Djaniny oynadığında farklı Nwakaeme olduğunda farklı. Nwakaeme top tutuyor, Yusuf önüne istiyor.

Mesela bugün Bruno Peres’in uzun zamandır oynamamasının ardından sol bek olarak oynaması Abdullah hocanın İsmail ve Denswil’den memnun değilim mesajıydı.

Trabzonspor kaybetti ama artık yokuş aşağı gidecek, yenilecek peş peşe puan kaybedecek diye kimse beklemesin. Bazen mağlubiyetler de hayır vardır. 

Ayrıca Antalyaspor adına herşey güzel ama bu zemini yakıştıramıyorum. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap