SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nihat Kahveci'den Abdullah Avcı'ya büyük sitem! ''Trezeguet'ten Nwakaeme''

Nihat Kahveci'den Abdullah Avcı'ya büyük sitem! ''Trezeguet'ten Nwakaeme''

11 Ekim 2022 Salı - 11:38




Trabzonspor'un Kasımpaşa'yla 0-0 berabere kaldığı maçtan sonra Nihat Kahveci'den ağır eleştiriler geldi... Kahveci, "Abdullah Avcı'ya sesleniyorum; Hocam sana ne oldu? Takım ne oynadığını bilmiyor. Trezeguet'ten Nwakaeme çıkmaz, bunu anlaman lazım artık. Çözüm üretemiyorsun." sözleriyle Avcı'ya sitem etti...





Trabzonspor'da kötü oyun sürüyor... Dün akşam evinde Kasımpaşa ile 0-0  berabere kalan Trabzonspor liderlik fırsatını tepti... Nihat Kahveci ise takımı ağır şekilde eleştirirken Abdullah Avcı'ya sitem etti...

"KAZANSA BİLE ELEŞTİRİLECEKTİ"

"Trabzonspor bugün kazansa lider olacaktı. Bu oyunla kazanabilir miydi? Belki. Ancak kazansa bile kötü oyun eleştirilecekti. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'u övmeye kelime bulamıyorduk artık. Takım bu sene nereye geldi."

"MAÇ SANKİ 900 DAKİKA SÜRDÜ"

"Monaco gibi maçlardan sonra benim tanıdığım Abdullah Avcı çözüm üretirdi. Sanki oyuncular hayatında ilk kez birbirini görmüş gibi. Dün Fenerbahçe maçını izledik, golleri versen programın süresi yetmezdi. Bugün maç sanki 900 dakika gibi geldi hepimize."


"SANA NE OLDU ABDULLAH HOCA?"

"Trabzonspor'un şampiyonluğu anasının ak sütü gibi helaldir ancak o dündü, bitti. Bu sezona bakın artık. Abdullah Avcı'ya sesleniyorum; Hocam sana ne oldu? Takım ne oynadığını bilmiyor. Trezeguet'ten Nwakaeme çıkmaz, bunu anlaman lazım artık. Çözüm üretemiyorsun."

"BU OYUNA KİMSE SABRETMEZ"

"Geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda anahtar sabırdı. Bu sene sabretmez taraftar, top oynamıyorsun çünkü. 9 tane hücum özelliği olan oyuncu var sahada atak yapamıyor takım."

"BÜYÜK TAKIMDA PROTESTO OLUR"


"Buralar büyük kulüpler, protesto keşke olmasa oluyor. Abdülkadir Ömür ağlayarak çıkmıştı oyundan, sonra şampiyon oldu. Batshuayi, 1 yıl ıslıklandı Beşiktaş'ta, şimdi Fenerbahçe'de ayakta alkışlanıyor. Buralara çok takılmamak lazım. Seyirciyi yanına iyi oyununla alırsın. 10 tane pozisyon kaçırsaydın taraftar tepki verir miydi? Oyun yok sahada."

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap