SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nihat Kahveci Anthony Nwakaeme'yi bakın kime benzetti! Stüdyo gülmekten kendini alamadı

Nihat Kahveci Anthony Nwakaeme'yi bakın kime benzetti! Stüdyo gülmekten kendini alamadı

14 Şubat 2022 Pazartesi - 16:03




Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme yıldızlaştı, TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Nwakaeme'nin ikinci gole olan katkısından övgüyle bahsetti.





Süper Lig'in 25. haftası dev bir randevuya sahne oldu. Trabzonspor, kendi sahasında lig ikincisi Konyaspor'u Edin Visca'nın attığı iki golle mağlup etti ve zorlu bir virajı daha başarıyla geçti.

Maça attığı iki golle Edin Visca damga vururken Visca'nın attığı ikinci golde Nwakaeme'nin performansı da çok konuşuldu.

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Nwakaeme'nin ikinci gole olan katkısından övgüyle bahsetti.

Trabzonspor'un yüzde 99.9 şampiyon olduğunu ifade eden Nihat Kahveci, "Edin Visca transferi Türk futbol tarihinin devre arasındaki en nokta atışı. Diğer tarafta Ronaldinho pardon Nwakaeme, asist nasıl yapılırın saha içindeki gösterilmiş hali. Ronaldinho, Messi, fenomen Ronaldo, bugünkü Ronaldo karışımı bir top saklama. Ya o nasıl bir top saklama? Belki Trabzonspor tarihinin en önemli asistini yapıyor, sonra da arkadaşına açma germe yapıyor. Böyle bir şey yok. Başka bir futbolcu olsa sahada 3 tur atar, atanı da görmezdi, tribüne çıkardı, kartını da görürdü. Nwakaeme ise her zaman yapıyorum gibi davrandı" dedi.

Beğendim
5
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap