SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nihat Kahveci açıkladı! Trabzonspor'a galibiyeti getiren isim...

Nihat Kahveci açıkladı! Trabzonspor'a galibiyeti getiren isim...

24 Ocak 2022 Pazartesi - 14:16




Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olan Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.





Trabzonspor deplasmanda konuk olduğu Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederken Futbol Gecesi programında Nihat Kahveci zorlu derbiyi yorumladı.

Trabzonspor’da sonradan oyuna dahil olan Siopis’in oyuna verdiği katkıya değinen Nihat Kahveci ‘’Kazanan futbol olduğu için her iki takımı kutluyorum. İlk yarıda muhteşem bir Galatasaray ikinci yarıda ise iyi oynayan ve istediği skoru alan bir Trabzonspor vardı. Çok keyifli bir derbi izledim. Son dakikaya kadar mücadele vardı. Son dakikada Babel’in şutunu çıkaran Uğurcan Çakır vardı. Giresunspor maçında bırakılan iki puan sonrası İstanbul’a geliyorsun ve kazanıyorsun. Abdullah Avcı müdahaleleri ile oyunu hemen Trabzonspor’a döndürdü. Siopis ile Trabzonspor orta sahayı kazandı ve maçın sonucuna etki etti. Anında iş Trabzonspor’a döndü.’’ ifadelerini kullandı.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap