SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Neymar ve Messi’ye karşı Abdülkadir silahı! Galtier şimdi de Abdülkadir Ömür’ü istiyor!

Neymar ve Messi’ye karşı Abdülkadir silahı! Galtier şimdi de Abdülkadir Ömür’ü istiyor!

16 Mart 2022 Çarşamba - 16:29




Daha önce Yusuf, Burak ve Zeki ile Lille’de şampiyonluk yaşayan Nice teknik direktörü Galtier, şimdi de Abdülkadir Ömür'ü istiyor...





Nice’in kendisini Fenerbahçe maçında izlemesi ve beğenmesi Abdülkadir Ömür’e hayat verdi… Şampiyonluk yaşayıp Trabzonspor’a şampiyon takımın oyuncusu olarak veda etmek isteyen Abdülkadir Göztepe maçında da şov yaptı. 

Daha önce Yusuf, Burak ve Zeki ile Lille’de şampiyonluk yaşayan Nice teknik direktörü Galtier’in özel olarak izlettiği Abdülkadir için çok ciddi planları var. 

Nice Matin’de yer alan iddialara göre Galtier gelecek sezon PSG’ye kafa tutacak hatta Lille’de kazandığı gibi şampiyon olmak için yönetimle anlaşmaya vardı. Birkaç kilit oyuncu talep etti. Bu oyuncuların başında Abdülkadir geliyor. 

Yaşı ve daha sonraki satıştan ciddi kar getirme ihtimali yüzünden Nice yönetimi Abdülkadir için ciddi rakamlara çıkma konusunda onay verdi. Nice’in Abdülkadir operasyonu sezon sonunda olacak. Rakam ise net değil.

 


Beğendim
13
Sevdim
7
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap