SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newton'a göre 9 maçta yenilmemek psikolojik avantaj

Newton'a göre 9 maçta yenilmemek psikolojik avantaj

25 Ekim 2020 Pazar - 09:44




Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Fenerbahçe karşısında son maçlarda aldıkları skorların avantaj olduğunu düşünüyor.





Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde son 16 dış saha maçının 15’inde yenilmemelerine güveniyor. Ayrıca takımı, Fenerbahçe ile oynadığı son 9 maçı da kaybetmedi. Bordo-mavililer, Fenerbahçe ile oynadığı son 3 maçında en az 2 gol atmayı başardı. Newton’a göre her ne kadar Fenerbahçe’nin tüm kadrosu değişmiş olsa da bu kendileri için bir psikoloji avantaj yaratacak.

Sarı-lacivertlilerin  son 31 iç saha maçının 28 tanesinde yenilmemesiyle ilgili de Newton, ''Ama siz geçen sezon İstanbul’dan galibiyetle dönmüştünüz'' diyerek oyuncularını kupa maçında alınan galibiyeti hatırlatıyor.

İstanbul'da 3-1 kazanan takımdan 4 isim pazar günü yok

Trabzonspor, Pazar akşamı Fenerbahçe’ye konuk olacak... bu maçta bordo-mavliler de İstanbul’dan 3-1’lik galibiyetle dönen takımdan pek çok isim yer almayacak. Sörloth, Novak ve Ndiaye takımdan ayrıldıkları için Ekuban da koronavirüs testi pozitif olduğu için Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyecek. Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 3-1 yendiği maçta Sosa cezalı olduğu için oynamamıştı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap