SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newton’un tazminatını Ağaoğlu cebinden ödesin

Newton’un tazminatını Ağaoğlu cebinden ödesin

02 Kasım 2020 Pazartesi - 17:40




Trabzonspor kongre üyesi ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan’dan çok konuşulacak sözler..





“Bu yönetim yanlış üstüne yanlış yapıyor. Hayatında teknik adamlık yapmamış Eddie Newton, Trabzonspor gibi büyük bir markanın başına getirildi. Sonucun hüsran olacağı zaten belliydi. Öyle de oldu. Hiçbir işe yaramayan ve bize tarihin en kötü dönemini yaşatan adama bir de 3 milyon 250 bin TL tazminat ödeyeceğiz. Newton’u bu şehrin başına bela eden Ahmet Ağaoğlu’dur. O parayı da cebinden ödemelidir…”

Bordo -Mavili  camianın, başkan Ahmet Ağaoğlu ve kovulan teknik direktör Eddie Newton’u öfkesi dinmiyor. Yönetime ve özellikle de Ahmet Ağaoğlu’na en sert tepkilerden birisi Trabzonspor kongre üyesi ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan’dan geldi. Karadeniz’e açıklamalarda bulunan Gürdoğan şunları söyledi:

“Bu yönetim yanlış üstüne yanlış yapıyor. Hayatında teknik adamlık yapmamış Eddie Newton, Trabzonspor gibi büyük bir markanın başına getirildi. Sonucun hüsran olacağı zaten belliydi. Öyle de oldu. Hiçbir işe yaramayan ve bize tarihin en kötü dönemini yaşatan adama bir de 3 milyon 250 bin TL tazminat ödeyeceğiz. Newton’u bu şehrin başına bela eden Ahmet Ağaoğlu’dur. O parayı da cebinden ödemelidir.

Bu şehri kimse sahipsiz zannetmesin. Gereken en büyük tepkiyi göstermesini de biliriz. Geçen yıl şampiyonluğa oynayan bir takım, nasıl bu hale geldi? Elbette yapılan yanlışlardan dolayı oldu bu durum. Trabzonspor kötü yönetiliyor. Ahmet Ağaoğlu zannetmesin ki karşısında kimse çıkmaz diye. Bu şehrin en önemli paydaşı Trabzonspor’dur. Geçmişte İbrahim Hacıosmanoğlu’na, Muharrem Usta’ya gösterdiğimiz tepkiyi Ahmet Ağaoğlu’na da göstermeyi biliriz. Bizler bu takımın ve bu şehrin sahibiyiz. İbrahim Usta, Muharrem Usta şimdi yok. Bir daha da gelmezler. Ahmet Ağaoğlu da işi bittikten sonra çekip gider ama bizim mezarımız bu şehirde olacak. Kendini öyle dev aynasında görmesin. Devlet büyüklerinin verdiği destekle buralarda görev yapıyor. Bugüne kadar kaç kuruş cebinden Trabzonspor için çıkmış. Borçların yapılandırılması onun değil tamamen Berat beyin başarısıdır. Geldiği günden bu yana bir çivi bile çakmadı bu takıma. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz o muhteşem tesisleri yaptı. Etrafındaki araziyi alıp genişletmeyi bile beceremediler. Şu anda Trabzonspor Üniversitesi kurulması için önemli bir arazi var. Eğer ellerini çabuk tutmazlarsa onu da kaybedeceğiz. Birilerine verilecek. Tekrar söylüyorum. Ahmet Ağaoğlu gidici, bizler ise bu şehrin sevdalısı olarak kalıcıyız.”

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
10
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap