SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newton Trabzonspor altyapısını şaha kaldırır

Newton Trabzonspor altyapısını şaha kaldırır

23 Ocak 2020 Perşembe - 12:05




Bein Sports ve Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, Eddie Newton’u Karadeniz için yorumladı.





Bein Sports ve Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, Eddie Newton’u Karadeniz için yorumladı. Timurlenk, “Trabzonspor çok önemli bir hamle yaptı. Newton sorun çözen adam olarak tanınır. Geldiğinde görülecek ki Sturridge daha iyi bir seviyeye çıkacak. Altyapıya el atarsa, gençlerin gelişim çok daha farklı olacak” dedi.

Bordo - Mavili yönetim sürpriz bir karar alarak yeni teknik direktörü Hüseyin Çimşir’in yanına Chelsea’da görev yapan Eddie Newton’u getirdi. Bugün Türkiye’de olması beklenen İngiliz çalıştırıcıyı, Avrupa futbolunu yakından takip eden bein Sports ve Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk’e sorduk. Sözlerine, “Eddie Newton sorun çözen adam olacak” diye başlayan Timurlenk şöyle devam etti:

“Şu anda Trabzonspor, özellikle Sturridge’i devamlı oynatma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Newton öncelikle bu işi çözecektir. İyi bir Sturridge’in Trabzonspor’a neler katacağını söylemeye bile gerek yok. Yabancı oyuncularla Hüseyin Çimşir arasında köprü vazifesi görür. Chelsea’nin altyapısından yetişmiş birisi olarak, gençlere olan yaklaşımı mükemmel. Bu Trabzonspor için büyük bir şans. Çünkü Trabzonspor’un her şeyi alt yapısı. Oraya el atarsa, gerçekten müthiş işler ortaya çıkabilir.”

Eddie Newton için alt liglerde teknik direktörlük yapan Koray Palaz da övgü dolu sözler söyledi: Palaz, “Newton bir Chelsea efsanesidir. Trabzonspor’a önemli katkı verecektir. Yakın bir zamanda Trabzonspor’da önemli yerlere gelebilir” ifadesini kullandı.

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap