SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newton söylentilere noktayı koydu: Görevimin başındayım

Newton söylentilere noktayı koydu: Görevimin başındayım

29 Ekim 2020 Perşembe - 16:00




“Bana tebliğ edilen bir durum yok. Görevime devam ediyorum ve Kasımpaşa maçını kazanacağımıza inanıyorum” diyen İngiliz hoca, oyuncuları ile toplantı yaptı.





Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, bu sezon eski görüntüsünden uzakta. Birçok yıldızını kaybeden bordo- mavili ekipte istenen sonuçlar gelmedi. İlk altı haftada sadece bir galibiyet alan Karadeniz devi, haftayı 18. sırada kapattı. Bordo-mavili yönetim kurulu, son Fenerbahçe yenilgisi sonrası 3 saat süren bir toplantı yapmıştı. İngiliz hoca ile yolların ayrılacağı dile getirilirken, Abdullah Avcı, Fatih Tekke, Şota gibi isimlerin gündeme geldiği öne sürülmüştü. Ancak bu söylentilere rağmen teknik direktör Newton, idmanlara devam etmişti.

KASIMPAŞA İLE DÖNÜŞÜM YAŞAYACAĞIZ

Bordo-mavililerin hocasının sözleri ise yola devam edileceğini ortaya koyuyor. İngiliz çalıştırıcının, Kasımpaşa sınavı öncesi yakın arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "Bana tebliğ edilen bir durum yok. Görevimin başındayım ve Kasımpaşa maçını kazanacağımıza inanıyorum" dediği belirtiliyor. Oyuncularla da toplantı yapan Newton, "Bu tür durumlara alışığım. Biz işimizi sahaya çıkıp en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Kasımpaşa'yı yenerek bir dönüşüm yaşayacağız. Bunun için sizden de elinizden geleni yapmanızı istiyorum" diye konuştu.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap