SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newton sezon sonuna dikkat çekti: Bu kadar basit

Newton sezon sonuna dikkat çekti: Bu kadar basit

30 Ekim 2020 Cuma - 22:31




Bordo - Mavililer öne geçtiği karşılaşmayı kaybetti. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton açıklamalarda bulundu





Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında cuma günü sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti.

Bordo - Mavililer öne geçtiği karşılaşmayı kaybetti. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Eddie Newton, “Hatalar, aslında bu kadar basit söylemesi. Topun hakimiyetini bu kadar kolay kaybederseniz, cezasını görürsünüz. 4 büyük hata yaptık. Bunun karşılığında goller yedik. Aslında bu kadar basit. Bu tür hatalar yapamazsınız, yaparsanız cezasını çekerseniz” dedi. Trabzonspor’un geçen sezon ile kıyaslandığında kendisini başarısız olarak buluyor mu sorusuna Newton, “Aslında başarıdan kastımız sezonun sonunda değerlendirilir. Başarı veya başırı olduğu değerlendirilir. Geçen sezona baktığınızda sezonun sonunda değerlendirilir. Şu an sezonun başındayız. Başarı veya başarısızlıktan bahsetmek için sezon sonunu beklemek gerekir, henüz sezonun başı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap