SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newton: Aleyhimize kararlar verildi

Newton: Aleyhimize kararlar verildi

19 Eylül 2020 Cumartesi - 18:21




Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Denizlisspor maçının ardından konuştu.





Hakem kararlarını beğenmediğini açıklayan Newton, ""İlk 20 dakika çok etkili olamadık. Ondan sonra maçı biz domine ettik. Aleyhimize kararlar verildi. Penaltı ve verilmeyen gol... İyi oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Benik Afobe ve Baker 48 saat önce aramıza katıldı. Takım arkadaşlarına yeni alışıyorlar. Elimizde oyunculara uyacak bir formasyon bulmaya çalıştık. İlk 20 dakika sonrasında oyunu domine ettik. İyi bir iş ortaya çıkardığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Newton ''İlk 20 dakika sonrasında takımımızın gösterdiği performanstan oldukça memnunum. Arkadaşlarımız ilk dakikalarda yeni oyun formasyonuna alışmaya çalıştılar ama daha sonrasında maç bitimine kadar oyunu domine ettik. Bence lehimize verilmesi gereken iki penaltı kararı vardı ve bir de verilmesi gereken golümüz vardı. Takımımızın yeni oyun sistemine çabuk adapte olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlarımız onlara verilen görevi yapmaya çalıştılar. Bu da beni gayet memnun etti fakat ne yazık ki hakemlerin kararlarına karşı mücadele etme şansınız yok'' ifadelerini kullandı
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap