SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Newcastle United'ın 1 numaralı hedefi Uğurcan Çakır!

Newcastle United'ın 1 numaralı hedefi Uğurcan Çakır!

16 Mart 2022 Çarşamba - 15:08




"Şampiyon olmadan Trabzonspor'dan gitmem" diyen Uğurcan Çakır, artık hayaline kavuşmak üzere. Göztepe galibiyeti ile beraber mutlu sonla arasında 12 puanlık mesafe kalan bordo mavililerde sezon sonu kaptanla yollar ayrılabilir. Milli eldiven için son olarak Newcastle United da devreye girdi.





Trabzonspor'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başaran Uğurcan Çakır'da flaş gelişme…

İngiliz basınına yansıyan haberde; Newcastle United, Uğurcan Çakır'ı yaz transfer dönemi için bir numaralı hedefi haline getirdi.

A Spor'un derlediği habere göre; İngiltere Premier Lig ekibinin yaz transfer döneminde Uğurcan için Trabzonspor'un kapısını çalacağı ifade edildi.

Daha önce hedefinin Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen Uğurcan Çakır'ın bu sezon şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa'ya gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Trabzonspor, milli kalecinin satışından en az 25 milyon Euro gelir bekliyor.


25 yaşındaki Uğurcan Çakır'ın güncel piyasa değeri ise 17 milyon Euro civarında.

Bu sezon bordo-mavili ekiple 33 maça çıkan Uğurcan, kalesinde 32 gol gördü. Başarılı kaleci 11 maçta da kalesini gole kapattı.

TRANSFER HABERİ - Trabzonspor'un yıldızı Uğurcan Çakır için flaş iddia! Newcastle United...

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap