SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nevzat Aydın: 'Ligler normal devam etseydi Trabzonspor...'

Nevzat Aydın: 'Ligler normal devam etseydi Trabzonspor...'

28 Mart 2020 Cumartesi - 13:40




Trabzonspor'un eski yönetici Nevzat Aydın, Süper Lig'in askıya alınmasının ardından yaşanan sürece dair konuştu. Aydın, Süper Lig'in geleceğine ilişkin görüşlerini Spor Arena aracılığıyla aktardı.





Trabzonspor’un eski yöneticilerinden İş insanı Nevzat Aydın, korona virüsü nedeniyle ara verilen Süper Lig’in geleceğiyle ilgili Spor Arena’ya dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig’in geleceğiyle ilgili yurt dışındaki diğer liglerin ve UEFA’nın yakından takip edilmesi gerektiğini belirten Nevzat Aydın, şampiyonun liderin tescil edilmesi ile belli olabileceğini ancak aynı durumu küme düşme potasındaki takımlara uygulamanın haksızlık olacağını, bir seneliğine küme düşmenin kaldırılabileceğini söyledi. 

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU FAVORİMDİ

Aydın, ‘Öncelikli tercihim ligi oynatarak bitirmek olmalı ama pek öyle bir ortam görmüyorum. Şampiyon, liderin tescil edilmesi ile belli olabilir. Play-off ve son senelere bakmak gibi alternatifler ise tamamen bir takım İstanbul takımlarını kayırmaktan öte çözümler değil. Ligler normal şekilde devam etseydi Trabzonspor şampiyonluk favorimdi.’ dedi.

Beğendim
13
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap