SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hiç yoktan iyidir
15.01.2024

İKİ takım da oynamadan kazanmak istedi. Üç oyuncusunun Afrika Kupasında olması, sakat oyuncu çokluğu, formsuz oyuncu bolluğu belli ki Trabzonspor’un futbolunu olumsuz yönde etkiliyor. Hemen belirtelim, Trabzonspor’da Bakasetas’ın maç kafilesine alınması ancak maç kadrosuna alınmaması bence çok büyük hata.

YANLış ve hatalı oyunlardan doğru ve isabetli skorları yakalamayı alışkan haline getiren Trabzonspor, dün Antalyaspor karşısında zaman zaman iyi görünmesine rağmen çoğu zaman oynadı- ğı duran oyunla zorlu deplasmandan 1 puan almayı başardı. Dünkü maçta eğer Trabzonspor tek puanı almışsa bunda en büyük pay hiç şüphesiz ve tartışmasız sahanın en iyisi Berat’ındır.

TEMENNİMİZ, beklentimiz ve dualarımız haftaya oynayacağımız maçta Trabzonspor’un aynı hataları yapmaması. Gole kadar iyi göründü Trabzonspor ama golden sonra orta sahasını savunmanın önüne çekince oyunun hâkimiyetini rakibine kaptırdı.

NİTEKİM ikinci yarıda oyun Antalyaspor’un kontrolü altında geçti. Savunmada bir anda yerleşim hatası ve hamle eksikliği Trabzonspor’un golü yemesine neden oldu. Ama bu oyunla Antalyaspor deplasmanından alınan bir puan hiç yoktan iyidir. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap