SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Necmi Perekli açıkladı: Takım ol demekle takım olunmaz

Necmi Perekli açıkladı: Takım ol demekle takım olunmaz

04 Ekim 2023 Çarşamba - 12:52




Bordo-Mavililerin efsane gol kralı ve basının usta kalemi Perekli'den Karadeniz'e özel açıklamalar.





Trabzonspor! un efsane oyuncularından, Necmi Perekli ile Bordo-Mavilileri masaya yatırdık. 

İşte Perekli'nin özel açıklamaları;

TRABZONSPOR’UN performansı normaldir. Neden, çünkü Trabzonspor yeni yapılanma içerisinde olan bir takım. Bunun için bir uyuma, sabra ve tahammüle ihtiyacı var. Takım ol demekle takım olunmaz. Trabzonspor’un zamana ihtiyacı var. Trabzonspor, kendi içerisinde birlik ve beraberliği sağlarsa Adana Demirspor’u mağlup edebilir. Sonuç ne olursa olsun müsabakanın 90 dakika olduğu unutulmamalıdır. Herkes verilen görevi en iyi şekilde yaparsa Trabzonspor bu zorlu maçtan puan veya puanlar alır.

ORYANTASYON PROGRAMI TAMAMLANMIŞ DEGİL

TRABZONSPOR’UN şu anda bir oyun karakteri yok. Daha önce belirttiğim gibi Trabzonspor yeni yapılanan bir takım ve zamana ihtiyacı var. Oryantasyon programı şu an tamamlanmış değil. Tamamladığında Trabzonspor takım olur.

KENDİ İÇİMİZDE BİRLİK SAĞLANMALI

TRABZONSPOR başarılı olabilmesi için sahada, masada ve kasada mutlaka güçlü olmalıdır. Eğer Trabzonspor, MHK’nin üzerinden kuvvetli olmak istiyorsa kendi içerisinde birliği sağlamalıdır. Taraftarın da maçın sonucu ne olursa olsun Trabzonspor’a sahip çıkması gerekiyor. 

NEDEN SADECE TRABZONSPOR?

TRABZONSPOR’UN Papara ile yaptığı isim hakkı anlaşmasında ‘kesinti olabilir’ ibaresi vardı. Gençlik ve Spor Bakanlığının, toplam bedelin %25’ini borçlara karşılık kulüpten talep etmesi en doğal hakkıdır. Bu talep benim bildiğim kadarıyla 2011 yılından itibaren devam ediyor. Bu ücret hiçbir kulüpten istenmiyor ve
Trabzonspor’dan isteniyorsa, bu sorgulanmalı. İşte Trabzonspor masada kuvvetli olursa bu tarz sıkıntılarla karşı karşıya kalmaz.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap