SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Müthiş vuruş devamı olmalı

Müthiş vuruş devamı olmalı

01 Ekim 2018 Pazartesi - 10:49




Tanju Çolak, “Bilinçli atılan bir röveşata golü. Zamanlaması mükemmel. Kendisini iyi ayarlamış ve müthiş vurmuş. Kalecinin yapabileceği bir şey yok. A





Hugo Rodallega, Kasımpaşa maçında öyle bir gol röveşata attı ki bu vuruş, yalnız Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde jeneriklik gol olarak gösterildi. Hugo’nun bu müthiş vuruşunu binlerce kez izleyen futbolseverler, bir dönem röveşata golleriyle ünlü Tanju Çolak ile Rodallega’yı ‘Hangisi bu konuda daha usta?’ sözleriyle kıyaslamaya başladı.

İZLERKEN KEYİF ALDIM

Hal böyle olunca biz de Tanju Çolak’ı aradık. Şu sıralar Adana Demirspor’da sportif direktörlük yapan Tanju, sözlerine, “Müthiş gol. İzlerken keyif aldım” diye başladı. Sonrasında ise şöyle devam etti: “Zamanlaması mükemmel. Kendisini ayarlamış ve bilinçli vurmuş. Öyle şans golü değil. Kalecinin yapacağı bir şey yok. Ancak bunu devamlı denemeli.”

BU TARZ VURUŞLARI SEVİYOR

Tanju Çolak’a, ‘Hanginizin röveşata golü daha iyi?’ sorusunu da sorduk. Biraz nefeslendikten sonra, “Bu tarz vuruşlar için çok çalışmalı. Ben idmanlarda özel olarak röveşata çalışıyordum. Rodallega’nın da özel antrenman yapması şart. Belli ki bu tarz vuruşları seviyor. Akıllarda kalan bir oyuncu olmak istiyorsa fedakarlık yapmalı” dedi.


Eser HACISALİHOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap