SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mustafa Yumlu'dan Trabzonspor açıklaması: ''O sene bu sene''

Mustafa Yumlu'dan Trabzonspor açıklaması: ''O sene bu sene''

22 Kasım 2021 Pazartesi - 14:57




Bir dönem Trabzonspor forması giyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un defans oyuncusu Mustafa Yumlu, Radyospor'a bağlandığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.





Bir dönem Trabzonspor forması giyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un defans oyuncusu Mustafa Yumlu, Radyospor'da katıldığı canlı yayında Trabzonspor'un bu sezon şampiyonluğa çok yakın olduğunu ifade etti.

''O SENE BU SENE''

Mustafa Yumlu açıklamalarında "Bundan hiçbir zaman çekinmem. Her oynadığım kulüpte söyledim. Oranın alt yapısında yetiştim. A takımda bulundum, her yerinde varım. 2016 yılına kadar oradaydım. Bende emeği olan bütün hocalarıma teşekkür ederim. Benim için Trabzon'un yeri her zaman ayrı. Bizim gözümüzde Trabzonspor her zaman şampiyondur. Abdullah hoca ile çok iyi bir ivme yakaladılar. Müthiş oynuyorlar. Bu sene bence, o sene gibi geliyor bana. Canı gönülden istiyorum bunu, inşallah Trabzonspor'un şampiyonluğunu görürüm. İnşallah biz de Erzurumspor olarak sezonu şampiyon olarak tamamlarız. Bu sezon inşallah çifte şampiyonluk yaşayacağız. Hem Erzurumspor hem Trabzonspor olarak. Güzel bir çifte şampiyonluk yaşadığım zaman unutamayacağım bir yıl olur benim için. Trabzonspor'a da bu akşamki maçında başarılar diliyorum. Yenerseler müthiş bir avantaj sağlayacaklar. Trabzonspor bizim ailemiz, canımız." ifadelerini kullandı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap