SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mustafa Yumlu; ''Yeniden Trabzonspor formasını giymek bana gurur verir''

Mustafa Yumlu; ''Yeniden Trabzonspor formasını giymek bana gurur verir''

Karadeniz Özel

28 Haziran 2019 Cuma - 11:40




Tatil için Trabzon’a gelen ‘Eski Evlat’ Mustafa Yumlu’dan Karadeniz’e flaş açıklama...





// Karadeniz Özel // İsmail DÜZGÜN // Akhisarspor ile yolları ayıran Mustafa Yumlu şu sıralar tatil için memleketi Trabzon’da… Ayak üstü konuştuğumuz tecrübeli stoper bir çok takımdan teklif aldığını söyledi. ‘Bunları değerlendiriyorum’ dedi… Peki Trabzonspor’da yeniden oynamak ister misin?’ diye sorduğumuzda ise heyecanı görülmeye değerdi: O formayı yeniden giymek benim için onurdur, gururdur…

KAMPTAN AĞLAYARAK AYRILDI

YIL 2017.. Ocak ayının 12’nci günü… Trabzonspor’un Antalya kampında hareketlilik yaşanıyor. Altyapıdan yetişen Mustafa Yumlu gözü yaşlı bir şekilde kamptan ayrılıyor. Mustafa’nın ayrılış nedeni ise Bordo-Mavili kulübü 11 milyon liralık tazminata mahkum eden teknik direktör Ersun Yanal. Ancak adalet çabuk tecelli ediyor. Aynı yılın (2017) 15 Ekim’i… Trabzonspor Akyazı’da Akhisarspor’a 6-1 gibi tarihi bir hezimetle kaybediyor ve Ersun Yanal kovuluyor.




GELECEKLE İLGİLİ PLANLARINI AÇIKLADI

İLGİNÇ olan şu ki, bu tarihi hezimetin yaşandığı kadronun ilk 11’inde Trabzonspor’un 2 eski oyuncusu Caner Osmanpaşa ve Mustafa Yumlu da yer alıyor. Zaman çabuk geçiyor elbet. Dün Fırtına’nın eski evladı Mustafa Yumlu ile karşılaştığımızda geçmişte yaşananlar bir film şeridi gibi geçti gözümüzün önünden. Ayak üstü sohbet ederken biraz eskileri konuştuk. Söz döndü dolaştı bu güne geldi. ‘Akhisarspor’dan ayrıldın, gelecekle ilgili planların nedir’ diye sorduk.




SAKATLIĞIMI TAMAMEN ATLATTIM

SİVASSPOR ile anlaştığı yolundaki haberleri sorduk Mustafa Yumlu’ya. Yanıtı kısa ve net oldu: Görüşme oldu ama anlaşamadık. ‘Peki Trabzonspor ile ilgili düşüncelerin nedir?’diye sorduğumuzda ise gözler çakmak çakmak oldu. ‘Teklif gelirse seve seve oynarım burada. Trabzonspor benim yuvam. Yeniden o formayı giymek benim için onurdur. Gururdur. Sakatlığımı atlattım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Yöneticiler uygun görürse neden burası olmasın.’

10 maçta forma giydi 10 gol kaydetti




Trabzon Telekomspor’un yaz futbol okulu açılışına katılan Mustafa Yumlu, burada muhabirimiz İsmail Düzgün ile kısa ama keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Mustafa Yumlu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamadı. Tecrübeli stoper 10 maçta oynarken 2 de gol attı.
 
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap