SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mustafa Reşit Akçay: Trabzonspor bizim için sefer görev emridir

Mustafa Reşit Akçay: Trabzonspor bizim için sefer görev emridir

03 Kasım 2020 Salı - 12:50




Mustafa Reşit Akçay bordo-mavili yönetimden teklif aldığını doğruladı





Adı Bordo-mavili takım için geçen deneyimli teknik adam görev almaya sıcak bakıyor. Akçay, “Trabzonspor’un bize ihtiyacı varsa bunu bir görev kabul ederiz. Sorgusuz sualsiz istenilen yerde oluruz. Bu bizim için sefer görev emri gibidir” dedi.

EddieNewton’un kovulmasının ardından Trabzonspor’da yeni teknik direktörün kim olacağı sorusu henüz karşılık bulmadı. Hoca adayları arasında adı geçen Mustafa Reşit Akçay, bordo-mavili yönetimden teklif aldığını ilk kez açıkladı. Deneyimli teknik adam şunları söyledi: “Trabzonspor’un bize ihtiyacı varsa bunu bir görev kabul ederiz. Sorgusuz sualsiz istenilen yerde oluruz. Bu bizim için sefer görev emri gibidir.”

61 yaşında olan Mustafa Reşit Akçay, son olarak başkent ekibi Ankaragücü’nde görev yapmıştı. Akçay, Fenerbahçe ile oynanan ve Ankaragücü’nün 2-1 kazandığı maçın sonrasında, “Trabzonspor’un şampiyon olmasını istiyorum” dediği için İstanbul medyası tarafından adeta linç edilmeye çalışılmıştı.

Beğendim
9
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap