SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mustafa Denizli'den teklif çağrısı!

Mustafa Denizli'den teklif çağrısı!

16 Ekim 2017 Pazartesi - 11:47




Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında Akhisarspor'a 6-1 yenilmesi sonrası Ersun Yanal ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra Mustafa Denizli'den





Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın görevine son verilmesi sonrası gözler yeni hocanın kim olacağına çevrildi. En güçlü aday Rıza Çalımbay olurken Mustafa Denizli'den de kulübe haber gitti.

Süper Lig'in 8. haftasında Akhisarspor'a seyircisi önünde 6-1 yenilen Trabzonspor, üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Ersun Yanal ile yolları ayırma kararı aldı.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü

Antalyaspor'dan geçtiğimiz ay ayrılan Rıza Çalımbay, Bordo-Mavili ekibin başına geçmesi muhtemel en güçlü aday olarak görülüyor. Ancak Türk futbolunun en önemli hocalarından biri olan Mustafa Denizli'nin de adı dillendirilmeye başladı. 

Deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli'nin yeniden sahalara dönmek istediği ve Trabzonspor'dan gelebilecek bir teklifi kabul edebileceği bilgisi geldi.

Trabzonspor, Mustafa Denizli'yi takımın başına getirecek mi?


Sıcağı sıcağına Ersun Yanal'ı gönderme kararı alan Trabzonsporlu yöneticilerin Mustafa Denizli konusunda henüz olumlu veya düşüncelerinin olmadığı ancak önceliklerinin Rıza Çalımbay olduğunu bilgisine ulaşıldı.

Mustafa Denizli, geçen sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor'u çalıştırmış ve takımını Play-Off finalinde taşımayı başarmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap