SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Müldür'ün menajerinden Trabzonspor açıklaması!

Müldür'ün menajerinden Trabzonspor açıklaması!

03 Eylül 2021 Cuma - 20:28




Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kadrosuna bir sol bek takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, milli futbolcu Mert Müldür'ü gündemine almıştı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr, oyuncusunun Türkiye'ye transfer olmayacağını söyledi.





Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Trabzonspor, transfer sezonu bitmeden önce kadrosuna bir sol bek takviyesi daha yapmak istiyor. Bu doğrultuda birçok isimle temas kuran bordo-mavilierin gündemine son olarak milli futbolcu Mert Müldür gelmişti.

Trabzonspor'un, asıl mevkisi sağ bek olmasına rağmen sol bekte de başarıyla görev yapabilen yıldız isim için nabız yokladığı iddia edilirken, oyuncunun menajeri Max Hagmayr'dan flaş bir açıklama geldi.

61saat'in haberine göre Hagmayr, 22 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye transfer olmayı düşünmediğini söyledi. Hagmayr yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'un bu sene yaptığı transferleri biliyorum. Trabzonspor büyük bir kulüp ama Mert Müldür Türkiye'ye şimdilik gitmeyecek" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap