SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Muharrem Usta yönetiminden Ağaoğlu'na flaş sözler!

Muharrem Usta yönetiminden Ağaoğlu'na flaş sözler!

07 Şubat 2019 Perşembe - 10:22




Usta döneminin yöneticisi Adem Beder, “Muharrem Usta, Ahmet Ağaoğlu’na her şeyi anlattı. Bu durumu bilerek göreve geldi”





Karadeniz Gazetesi / Osman Başkır // AĞAOĞLU: İFLASIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK

Fırtına'da deyim yerindeyse kılıçlar çekildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, önceki gün oynanan Ümraniyespor maçı sonrası, UEFA ile yapılan toplantının detaylarını anlatırken geçmiş yönetimleri suçladı ve “Uçurumun eşiğinden döndük mü dönmedik mi bilmiyorum ama Trabzonspor bildiğimiz çok ciddi şekilde finansal olarak hem UEFA hem FIFA hem de TFF nezdinde iflasın eşiğine kadar getirilmiş" dedi. Ağaoğlu’nun bu açıklamaları karşılık buldu.

200 MİLYON TL PARAN VARSA GEL

Muharrem Usta yönetiminde yer alan ve altyapı sorumlusu olan Adem Beder, Ahmet Ağaoğlu’nun bu suçlamalarına aynı sertlikle yanıt verdi. İşte Adem Beder’in Karadeniz’e yaptığı o açıklamalar: “Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor başkanlığına talip olduğunda başkanımız Muharrem Usta, Sayın Ağaoğlu’nu aradı. Çok güçlü bir yönetimle yola çıkmasını söyledi. Her Trabzonlunun kulübe el atmasını gerektiğini ona anlattı. ‘Bu işe giriyorsan cebinde en az 200 milyon TL paran olmalı’ dedi.

FİNANSTAN ANLIYORUM DİYORSUN


AMA... Sayın Usta, Ahmet Ağaoğlu’na bunları üzerine basa basa anlattı. Ancak Ahmet Ağaoğlu dikkate almadı. Ayrıca kulübün müdürlüğünü yapan Sinan Zengin de Ahmet Ağaoğlu’na finansal durumla ilgili detaylı bir bilgi verdi. Şimdi Sayın Ahmet Ağaoğlu çıkmış sitem ediyor. Buna kimseyi inandıramaz. Demezler mi adama, ‘Madem bu kadar finanstan anlıyorsun. Tabloyu gördüm niye başkanlığa talip oldun’ diye? Trabzonspor Kulübü ağlama duvarı değil. Ağlayacak kişiler o koltukta oturmayacak. 10 futbol sattın. 100 milyon TL kasaya koydun. Peki o oyuncuları kim aldı?

BİZİM MİRASIMIZI YİYORSUN

Kimin aldığı oyuncuları satıp 100 milyon kazandın? Bunu niye çıkıp söylemiyorsun? Bunlar göreve geldikleri ilk günden bu yana her sıkıştıklarında suçu Muharrem Usta’ya atıp kendi başarısızlıklarını örtmek istiyorlar. Muharem Usta bir daha başkan olmasın diye yapıyorlar. Rakiplerimiz Ay’a çıktı, 12 milyon TL’lik transfer yaptı. Siz ne yaptınız? Hacıosmanoğlu döneminde 56 futbolcu vardı. Biz de kulübü güllük gülistanlık bir ortamda almadık. Hacıosmanoğlu’ndan 570 milyon TL’lik borçla aldık. Resmi rakamlar ortada. Şu anda Ahmet Ağaoğlu, Muharrem Usta yönetiminin sermayesini yiyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap