SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Muharrem Usta; ''Kırgınlıklarım var ama gönlüm cezaya razı değil''

Muharrem Usta; ''Kırgınlıklarım var ama gönlüm cezaya razı değil''

Karadeniz Özel

11 Haziran 2020 Perşembe - 13:33




Trabzonspor eski başkanı Muharrem Usta ile yapılan görüşmenin detaylarını Karadeniz açıklıyor...





Usta’nın görüşmede, “Yönetim arkamdan demediğini bırakmadı. Hiç cevap vermedim. Akyazı’dan sponsorluk ismimizi sildiler. Kırgınlıklarım var. Keşke değerleri küstürmek yerine o zamanlar bu görüşmeyi yapsaydık” dediği ifade edildi

Trabzonspor geçtiğimiz hafta Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men edilmişti. Bu cezanın alınmasında en büyük sebep olarak eski başkan Muharrem Usta’nın kulüpten olan 55 Milyon TL alacağı görünüyordu. Trabzonspor bu borçları haksız fesihler nedeni ile silmişti. Ancak Muharrem Usta'nın onayı olmadığı için UEFA'nın bu kararı tanımadığı belirtilmişti. Dolayısıyla da CAS'a yapılacak itiraz başvurusunda, Trabzonspor'un, Usta'dan uzlaşıldığına dair imzalı belge alması da şart olmuştu.

Beklenen görüşme dün gerçekleşti. Muharrem Usta ile adı bizde saklı Trabzon’un sevilen ismi bir araya geldi. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıdan sonra Usta istenen belgeyi imzaladı. Muharrem Usta’nın imzaladığı bu belge, Cuma günü (yapılacak) CAS başvurusu öncesi Bordo-Mavili yönetimin en önemli kozlarından birisi olacak. Muharrem Usta’nın imza sonrası, “Yönetim arkamdan demediğini bırakmadı. Hiç cevap vermedim. Akyazı Stadı’ndaki sponsorluğumuzu tanımayıp ismimizi sildiler. Keşke değerleri böyle küstürmeseydik ve bu konuşmaları o zaman yapsaydık. Konu Trabzonspor olunca akan sular durur” dediği öğrenildi.

Beğendim
14
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap