SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Muhammet Demir Trabzonspor'a gelecek mi? Karadeniz'e açıkladı!

Muhammet Demir Trabzonspor'a gelecek mi? Karadeniz'e açıkladı!

Karadeniz Özel

04 Temmuz 2021 Pazar - 12:12




Karadeniz, adı Trabzonspor’un yerli forvet adayları arasında geçen Muhammet Demir’e ulaştı...





Karadeniz, adı Trabzonspor’un yerli forvet adayları arasında geçen Muhammet Demir’e ulaştı.  “Trabzonspor’un sana olan ilgisini biliyoruz. Yeniden buraya dönmek ister misin?” sorusunu sordu. Başakşehir’le 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu, cevap vermek istemedi. Israrlı sorularımız karşısında, “Bu konuda konuşmak istemiyorum” karşılığını verdi. Karadeniz’in, “Öyleyse burayı düşünmüyorsun?” şeklindeki sorusuna Muhammet, “Öyle bir şey demedim. Ağzımdan öyle bir cümle çıkmadı” yanıtını verdi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı önceki gün gerçekleştirdiği basın toplantısında, “Bazı tecrübeli isimler alabiliriz. Belki camia bu isimlere sıcak bakmayabilir ancak. Ben istiyorum” açıklamasını yapmıştı. Deneyimli teknik adamın, “Camia bu isimlere sıcak bakmayabilir” diye tarip ettiği oyunculardan birisinin forvet oyuncusu Muhammet Demir olduğu öğrenildi. Karadeniz, 2016 yılının ocak ayında büyük umutlarla transfer edilen ancak hayal kırıklılığı yaşandığı için 17 Temmuz 2017’de gönderilen Muhammet Demir’e ulaştı.

Bonservisi Başakşehir’de olan ancak geride kalan sezonu kiralık olarak Gaziantep’te geçiren 29 yaşındaki Muhammet Demir’e ilk sorumuz, “Trabzonspor’un sana olan ilgisini biliyoruz. Yeniden buraya dönmek ister misin?” oldu. Tecrübeli forvet bu sorumuza, “Bu konuda konuşmak istemiyor” sözleriyle karşılık verdi. Bu kez Muhammet’e, “Öyleyse Trabzonspor’a yeniden gelmek istemiyorsun?” şeklinde soru yönelttik. Muhammet Demir’in bu sorumuza yanıtı ise kısa ve net oldu: Öyle bir şey demedim.

29 yaşındaki Muhammet Demir’in kulübü Başakşehir ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı’nın geniş kadroda olmasını istediği Muhammet Demir’i Başakşehir’den kiralık olarak düşünüyor. Oyuncu her ne kadar bu konuda sessiz kalsa da yakın çevresi, Muhammet Demir’in Abdullah Avcı ile çalışmak istediğini, Trabzonspor’da yeniden kendini kanıtlamak için adeta can attığını dile getirdi.

Muhammet Demir geride kalan sezon Gaziantep FK’da 31 lig maçında 15 gol attı, 5 de asist yaptı. Deneyimli forvet kupada da 2 gol ve 1 asist yaptı. Toplamda takımına 17 gollük katkı sağladı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap