SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mücadele etmeyene forma yok!

Mücadele etmeyene forma yok!

05 Ocak 2018 Cuma - 08:58




Çalımbay, kampın ilk idmanında futbolcularına gözdağı verdi.





Sezonun ikinci yarısında zirveyi hedefleyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, istekli, arzulu ve mücadele eden bir takım istediğini vurguladı

ZORLU MARATON

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Antalya kampının ilk gününde futbolcularıyla mini bir toplantı yaptı. İkinci yarıda zorlu bir maratonun kendilerini beklediğini kaydeden Çalımbay, ilk yarıya göre daha iyi performans sergilemeleri gerektiğinin altını çizdi. Zirve için mücadele etmeleri gerektiğini belirten deneyimli teknik adam hak edenin formayı alacağı mesajını verdi.

İSTEKLİ VE ARZULU

Çalımbay, “Takımı düşünen, her şeyini veren oyuncu formayı alır. İstekli, arzulu, mücadele eden, özellikle kendi sahamızda 90 dakika rakibi karşısında baskılı oynayan bir takım olmalıyız. Göreve geldiğimden beri ortaya koyduğunuz mücadeleden memnunum ama bunun daha da üzerine çıkmalıyız. Şuan zirve yarışına ortağız. Bu yarışta öne geçmemiz için çok çalışmalıyız” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap