SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Morteza'ya imza attıracağız!

Morteza'ya imza attıracağız!

03 Ağustos 2018 Cuma - 13:08




Bordo-mavililere gelmekten son anda vazgeçen Morteza Pouraliganji için Trabzonspor tüm şartları zorluyor...





HİÇBİR TAKIMLA ANLAŞAMADI 

TRABZONSPOR’A imza atmaya geleceği gün, “Ben gelmekten vazgeçtim” diyen Morteza Pouraliganji için girişimler devam ediyor. Trabzonspor, bu transferi bitirmek için birçok kişiyi devreye sokarken oyuncunun gelmesi için de her yolu deniyor. Morteza’ya şu ana kadar sadece İngiliz ekibi Brighton’dan teklif geldi fakat anlaşma sağlanamadı.

İKNA TURU SÜRÜYOR

BUNUN üzerine Trabzonspor, Morteza’yı ikna etmesi için önce İran Büyükelçiliği’ndeki tanıdıklarını devreye soktu. Bundan sonuç alamayan kulüp yönetimi, daha sonra kadrosuna kattığı Amiri ve Hosseini’den yardım istedi. Son olarak ise Morteza’nın menajeri ile irtibata geçildi ve oyuncuyu Trabzon’a getirmesi için yardımcı olması talebinde bulunuldu.

İNŞALLAH İMZA ATACAK


AYRICA Morteza’nın menajeri de İran haber ajanslarına konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un, Morteza’yı renklerine bağlamayı çok istediğini söyleyen menajer, “Kendisi ile sürekli konuşuyorum. Trabzonspor’a imza atması için çabalıyoruz. Orada Amiri ve Hosseini gibi arkadaşları da var. İnşallah Morteza’ya imza attıracağız”dedi.

Haber: Mehmet KARAGÖZ

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap