SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Morteza bin pişman!

Morteza bin pişman!

11 Ekim 2018 Perşembe - 19:32




Yaz transfer döneminde Trabzonspor’un kapısına kadar gelen ancak son anda karar değiştirip Belçika’ya giden İranlı oyuncu, AS Eupen takımında yokları





TRABZONSPOR’A YANLIŞ YAPTI

Hosseini ve Amiri’nin Trabzonspor’a imza atmasının ardından İran Milli Takımı’nın stoper ve ön liberosu Morteza Pouraliganji de Fırtına olmaya çok yakındı. İstanbul’a gelen Morteza, yönetimle görüşmüş ve Başakşehir maçı öncesi de Karadeniz muhabiri Mehmet Karagöz’e, “Sorun yok Trabzonspor’la anlaştım” demişti. Ancak sonrasında ilginç gelimeler yaşandı. Morteza 180 derecelik bir dönüş yapıp, Belçika’ya gitti.

BELÇİKA’DA ÇOK MUTSUZ

JUPİTER Pro Lig’in vasat takımlarından AS Eupen ile anlaştı. Geride kalan 10 haftalık periyotta yalnızca 3 kez 11’de oynama şansı yakalayan Morteza 1 gol kaydetti. Anlayacağınız işler Belçika’da Morteza adına iyi gitmiyor. İran Milli Takımı’ndan arkadaşları Hosseini ve Amiri’ye dert yanan Morteza’nın, “Trabzonspor’a gitmediğim için pişmanım. Sizinle olsaydım işler benim adıma iyi olacaktı. Umarım şartlar değişir” dediği öğrenildi.

İMKAN OLSA TRABZONSPOR’A GİDERİM


İranlı oyuncu Morteza Pouraliganji’nin formasını giydiği AS Eupen, 16 takımlı Belçika Ligi’nde 12’nci sırada yer alıyor. Lider Genk’in 26 puanı bulunurken, AS Eupen’ın ise yalnızca 10 puanı var. 26 yaşındaki Morteza’nın burada huzursuz olduğu dile getirilirken, yakın çevresine, “İmkan olsa ara transferde Trabzonspor’a giderim. Hosseini ve Amiri orada çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Ben yanlış karar vermişim” dediği kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap