SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Monaco Uğurcan için gemileri yaktı!

Monaco Uğurcan için gemileri yaktı!

26 Mart 2021 Cuma - 17:00




Süper Lig’de gösterdiği başarıyı milli maçlara da taşıyan Trabzonspor’un kalecisi, Fransa’nın ünlü kulübü tarafından yakın takibe alındı. Monaco Sportif Direktörü Paul Mitchell’in Norveç maçında genç file bekçisini özel bir scouta izleteceği öğrenildi





Uğurcan Çakır bir kez daha Avrupa’nın gündemine oturdu. Hollanda karşısında A Milli Takım’ın kalesini koruyan Altın eldiven, mücadele içinde yaptığı önemli kurtarışlarının yanı sıra son dakikada Depay’ın penaltısına da gol izni vermedi. Başarılı bir maç çıkaran Uğurcan’ı Fransa’nın önemli kulüplerinden Monaco’nun izlediği ve hayran kaldığı bildirildi. Fransız ekibinin Uğurcan’ı yarın oynanacak Norveç karşısında da özel bir scout ile takip edeceği ve bu karşılaşmanın sonrasında da genç file bekçisi için Trabzonspor’a başvuru yapacağı öğrenildi.

Öte yandan Hollanda karşısında bir penaltı kurtaran çok önemli şutları çıkaran Uğurcan Çakır’a ilk tebrik meselekdaşı Muslera’dan geldi. Galatasaray kalecisi sosyal medyadan, “Tebrikler koca adam” paylaşımı yaptı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap