SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mislav Orsic kampta açıkladı: "Gemilerden etkilendim...'

Mislav Orsic kampta açıkladı: "Gemilerden etkilendim...'

05 Temmuz 2023 Çarşamba - 14:03




Trabzonspor'un yeni transferi Mislav Orsic, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.





Trabzonspor'da yeni transfer Orsic Slovenya kampında açıklamalarda bulundu.

Orsic açıklamasında "Hocamız beni burada görmek istedi, kupalar başarılar kazanabileceğimizi anlattı. iyi çalışmamız gerekiyor, birbirimizi daha iyi tanıdıktan sonra daha iyi işler yapacağız. Futbol için tüm dünyayı dolaştım diyebilirim. Daha önce Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmiştik"

Havalimanında yapılan karşılamadan dolayı teşekkür etmek istiyorum, taraftarların bu kadar tutkulu olması bizlere motivasyon kaynağı oluyor. Kutlamalarla alakalı fotoğrafları ben de gördüm. Gemilerden çok etkilenmiştim, umarım yeniden aynı kutlamaları yaşarız. 

Bütün takım arkadaşlarım tarafından iyi karşılandım. Milli takımdaki arkadaşlarımız katıldığında hep beraber çalışma fırsatı bulabileceğiz. Sezon sonunda umuyorum iyi bir iş çıkarmış olacağız. İşimi yapmaya geldim, şehirle alakalı çok fazla soru sormadım. Ailemi getirdim soracağım soru o olabilirdi sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Temel pozisyonum sağ kanat pozisyonu daha önce hocamızla 2. santrfor olarak da oynamıştım. Hocam nerede isterse orada oynayacağım. Bizim hedefimiz sıkı çalışıp o kutlamaları tekrar yaşatabilmek.  " ifadelerini kullandı. 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap