SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mısır kralı Trezeguet! Bir açıldı pir açıldı

Mısır kralı Trezeguet! Bir açıldı pir açıldı

21 Aralık 2023 Perşembe - 11:46




Trabzonspor'un başarılı kanat oyuncusu Trezeguet bir açıldı pir açıldı. Geçen sezon fileleri 11 kez sarsan 29 yaşındaki yıldız, bu dönem ilk 12 hafta suskun kaldı. Ancak son 3 deplasman maçında fileleri sarsıp muhteşem bir geri dönüşe imza attı.





Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor ile yarıda kalan maçta takımının ilk golünü kaydeden Trabzonsporlu Mahmoud Trezeguet, bir açıldı pir açıldı. Geçtiğimiz sezon ligde forma giydiği 28 maçta 11 gol atan 29 yaşındaki sol kanat futbolcusu bu dönem ligin 12 haftalık bölümünde golle tanışamamıştı. Mısırlı yıldız son haftalarda ise bordo-mavili ekibin parlayan yıldızı oldu. Yetenekli futbolcu, Trabzonspor'un son üç deplasman maçında da fileleri havalandırmayı başardı.

Bu sezon ilk olarak ligin 13. haftasındaki Sivasspor deplasmanında gol atan 1.79 boyundaki oyuncu, daha sonra yine deplasmanda Gaziantep filelerini 2 kez sarsmıştı. Deneyimli futbolcu önceki akşam oynanan ancak tamamlanamayan İstanbulspor sınavında da fırsatçılığını konuşturup ağları havalandırdı. Böylelikle Trabzonspor'un son üç deplasman maçında skora katkı veren Trezeguet, adeta kendini buldu. Başarılı performansını sürdüren oyuncu toplamda 4 gole ulaştı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap