SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Miraç Özağcı: ''Yenemiyorsan yenilme!''

Miraç Özağcı: ''Yenemiyorsan yenilme!''

03 Kasım 2023 Cuma - 13:32




Karadeniz Gazetesi Genel Koordinatörü Mirac Özağcı Trabzonspor'u değerlendirdi.





Karadeniz Gazetesi Genel Koordinatörü Mirac Özağcı Trabzonspor'u değerlendirdi.

ZAMAN İHTİYAÇ VAR

Hemen istikrar yakalamak elbette kolay değil. Neredeyse sil baştan bir kadro oluşturulmuş. Sakatlıklar olmuş, yeni oyuncular katılmış. O nedenle biraz zamana ihtiyacı var Trabzonspor’un. Zamanla her şey yerli yerine oturacaktır diye düşünüyorum.

YENEMİYORSAN YENİLME

Derbi maçların elbette sonucunu önceden kestirmek mümkün olmuyor, bu zamana kadar hep böyle olmuştur. Zaman zaman mutlaka favori olanlar kazanmıştır. Ben bu maçın da favorisi net şudur diyemiyorum. Trabzonspor ‘yenemiyorsan yenilme’ mantığıyla sahada oynamalıdır. Trabzonspor iyi motive olursa, Avcı doğru bir kadroyu sahaya çıkarırsa şansı Fenerbahçe kadar olur. Böyle maçların ambiansı, atmosferi, futbolcular açısından moral motivesi her daim farklı olmuştur. Bu maçta da böyle olacaktır.

GALİBİYET ÇOK ŞEY KATAR

Şunun altını iyi çizelim: Bu sezon Trabzonspor zirve yarışında olsun bana göre başarılı olmuş olur. Ancak Fenerbahçe karşısında alınacak bir galibiyet Trabzonspor’a her açıdan çok şey katacaktır. Galibiyet camiaya ayrıca bir hava getirecektir. Bu galibiyetin yansıması malzemecisinden yönetimine kadar her alanda Trabzonspor’a çok şey katacaktır.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap