SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Miraç Özağcı açıkladı: Yenemiyorsan yenilmeyeceksin

Miraç Özağcı açıkladı: Yenemiyorsan yenilmeyeceksin

04 Ekim 2023 Çarşamba - 13:04




Karadeniz Gazetesi Yayın Koordinatörü Mirac Özağcı Trabzonspor'u değerlendirdi.





İşte Mirac Özağcı'nın değerlendirmelerinden satır başları; 

LİGİN daha başındayız. Kadroya yeni oyuncular katıldı. Klasik olacak ama uyum sorunu derken zamanla ben inişli çıkışlı grafiğin sürekli çıkış halini alacağına inananlardanım. Doğrudur, Trabzonspor kötü oynuyor. Söylediğim gibi zamanla mutlaka sahada iyi oynayan bir Trabzonspor izleyeceğiz. Ben bu gibi maçlarda hep şunu söylerim: Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Adana Demirspor iyi oynuyor ancak unutulmamalıdır ki karşısındaki rakip de Trabzonspor’dur. Trabzonspor kazanabilmesi için sahaya doğru kadro ile çıkıp doğru bir sistemle oynamalıdır. Oyuncular kendilerine verilenleri sahaya eksiksiz yansıtırlarsa sahadan da istenilen sonuçla ayrılacaklarına inanıyorum.

SAKATLAR DÖNERSE KARAKTER OLUŞUR

Trabzonspor’un bir oyun karakteri oluşmadı, oluşabilmesi için sakat oyuncuların kadroya dahil olması gerekir. Eğer ki sakat oyuncular sahaya erken dönerse Trabzonspor’un oyun karakteri birkaç hafta içerisinde tamamen oluşur diye düşünüyorum.

KASA TAMAM AMA MASA VE SAHA YOK

Bir kere futbolun olmazsa olmazlarıdır: Masa, saha ve kasa. Trabzonspor’a baktığımızda kasada sıkıntı yok ancak sahada ve masada sıkıntı olduğunu gözlemlemekteyiz. Saha mutlaka ileriki haftalarda güçlü bir şekilde oluşturulur ama en önemlisi masa olacaktır. Masada da güçlü olmak için TFF’de Trabzonspor adına görev yapanlar masada gücünü göstereceklerdir. Trabzonspor bu konuda maalesef güç gösteremiyor.

BU DURUM KABUL EDİLEMEZ

BU konu hakkında her şey yazılıp çizildi. Söylenmesi gerekenler de söylendi. Burada yapılması gereken ise Trabzonspor’un Akyazı Stadı’nı kendi bünyesine katması olacaktır. Zira bu konuda da söz verilmiş Trabzonspor’a. Trabzonspor ekonomik krizle boğuşurken, ekonomik krizi aşmak için başkan ve ekibi kılı kırk yararken, şu anda böyle bir yazının Trabzonspor’a yazılması kabul edilir bir şey olamaz.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap