SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Miraç Özağcı açıkladı: Avcı ile bu şans yakalanır

Miraç Özağcı açıkladı: Avcı ile bu şans yakalanır

21 Ekim 2023 Cumartesi - 11:26




Karadeniz Gazetesi Yayın Koordinatörü Mirac Özağcı Trabzonspor'u değerlendirdi.





İşte Mirac Özağcı'nın değerlendirmelerinden satır başları; 

AVCI İLE BU ŞANS YAKALANIR

Trabzonspor, şampiyon olmasa da mutlak zirve yarışında olmak zorundadır. Kağıt üzerinde mutlaka şampiyonluk şansı diğer takımlar kadar vardır. Ancak şu bir gerçek ki lige kötü başlayan bir takımda var. Ben Abdullah Avcı ile Trabzonspor’un bu şansı yakalayacağına inananlardanım.

Abdullah Avcı basın toplantısında, kendi döneminde alınan oyuncular için, “Mukavelelerini ben yapmadım” dedi. Avcı’nın bu açıklaması için neler söylemek istersiniz?

SUÇLU TAMAMEN AĞAOĞLU DEĞİL

Doğrudur. Mukavele yapmak hocanın işi değildir. Mukavele yapmak yönetimin işidir. Ancak ben hocanın verdiği mesajda eski başkan Ahmet Ağaoğlu’nu işaret ettiği görmekteyim. Ancak suçlu tamamen Ağaoğlu değil. Hoca transferleri kimin istediğine açıklık getirmesi lazım ki transferlerde etken rolü kimin oynadığı bizlerde görelim.

Yönetimler, teknik direktörlere ne kadar yetki vermeli? Teknik adamların yetki sınırı nerelere kadar olmalı?

HERKES KENDİ ALANINDA OLMALI

Futbolun olmazsa olmazı bana göre şudur; Teknik adamlar saha içerisi yönetmeli. Yöneticiler saha dışına bakmalı. Saha içerisi tamamen hocanın inisiyatifinde olmalı. Kısaca açıklarsak teknik heyetin işine hiçbir yönetici müdahil olmamalı. Ben bunu sadece teknik, taktik, kadro yapısı ve kadro kurulması, oyuncuları antrene etmesi konusunda söylüyorum. Elbette teknik adamın yönetim ile zaman zaman istişare içerisinde olmasını göz ardı edilmemelidir.

Bakasetas, Benkovic, Berat, Onuachu, Pepe, Mehmet Can Aydın’ın sezon sonu bitiyor. Hangileri kalmalı?

Bana göre Trabzonspor Bakasetas ile vedalaşmalı. Bundan sonra Bakasetas’ın Trabzonspor’a çok katkı vereceğini düşünmüyorum. Zira katkıda vermiyor. Diğer oyuncular ise sezon boyu sahada gösterecekleri performanslardan sonra haklarından değerlendirme yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Mutlaka Trabzonspor’a katkısı olacak oyuncular Trabzonspor’da kalmalı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap