SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Milan'dan Abdülkadir'e teklif... 15 Milyon Euro...

Milan'dan Abdülkadir'e teklif... 15 Milyon Euro...

30 Mayıs 2019 Perşembe - 17:28




Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür; İngiltere, İspanya, Fransa ve Portekiz takımlarının ardından İtalyan devi Milan'ın da gündemine girmişti.





İtalyan basını AC Milan'ın Abdülkadir Ömür ile ilgilendiğini yazarken, 15 milyon euroluk bir teklif ile bordo-mavililerin kapısını çalmaya hazırlandığını okurlarına duyurdu. "Türk yetenek kadrajda, Trabzonsporlu Ömür için temaslar kuruluyor" başlığıyla verilen haberde 'Abdülkadir Ömür, Milan CEO'su Ivan Gazzidis'in radarında' ifadesi kullanıldı. Bordo-mavili ekipte bir önceki sezon yıldızını parlatan, geride kalan sezonda da iyi bir performans sergileyen ve 5 gol-10 asistle önemli bir skor yükü de çeken 19 yaşındaki oyuncu İtalya'da da yakından takip ediliyor.

EN ÇOK KATKI VEREN 4. OYUNCU

Öte yandan Abdülkadir Ömür, Avrupa'nın en iyi 10 ligi dikkate alındığında 19 yaş altı skora en çok katkı veren 4. oyuncu olmayı başardı. Abdülkadir, bu sezon çıktığı 32 maçta, 5 gol 9 asistlik performans sergiledi. Dortmund'tan Jadon Sancho, 29 gole katkı vererek listede birinci sırada yer aldı. Benfica'dan Joao Felix 24 golle katkısı ile ikinci, Leverkusen'den Havetz de 21 golle katkısı ile 3. sırada yer buldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap