SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mikel ısrarı neden?

Mikel ısrarı neden?

16 Eylül 2019 Pazartesi - 09:46




Trabzonspor taraftarları bu sorunun yanıtını merak ediyor.





Trabzonspor Süper Lig'in 4. haftasında sahasında ağırladığı ligin son sırasındaki Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

Rakibine ligdeki ilk puanını hediye eden bordo mavililerde bir çok isim eleştirilerin hedefi olurken özellikle Obi Mikel'in etkisiz futbolu ve ısrarla sahada bırakılması tepki çekti. Özellikle ikinci yarıda tel tel dökülen ve rakip ataklarında hiçbir direnç gösteremeyen Nijeryalı futbolcu Sosa ve Abdülkadir ile istenen uyumu da yakalayamadı. Sosa ve Abdülkadir'in de formsuz olduğu karşılaşmada Obi Mikel'in hiç bir katkı verememesi göz göre göre 2. golün yenmesine neden oldu.

Rakibin orta sahayı rahatlıkla geçmesi, her pozisyonda kaleye inmesi sırasında yürümekle yetinen Mikel'i 90 dakika sahada tutan teknik ekipte eleştirilerden nasibini aldı. Teknik heyetin,  oyuna girdiği karşılaşmalarda enerjisiyle orta sahayı toparlayan Doğan Erdoğan yerine, oynadığı her maçta varlığı ile yokluğu bir olan Mikel'de neden ısrar ettiği anlaşılamadı.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap