SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > MHK Trabzonspor'un hakkının yendiğini itiraf etti! ''Penaltı''

MHK Trabzonspor'un hakkının yendiğini itiraf etti! ''Penaltı''

11 Nisan 2020 Cumartesi - 10:16




MHK Trabzonspor Başakşehir maçında bordo mavililerin hakkının yendiğini itiraf etti.





Süper Lig'in 26. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Trabzonspor- Başakşehir maçında büyük bir hakem faciası yaşanmış, bordo-mavililerin net penaltısı verilmemişti.

Hakem Fırat Aydınus, Skrtel'in ceza alanı içinde bordo mavililerin Nijeryalı sol kanadı Nwakaeme'yi formasından çekerek düşürdüğü pozisyonu 'es' geçerek net penaltıyı vermemiş, VAR hakemi Mete Kalkavan da Aydınus'u uyarmamıştı.

Ardından bordo-mavili yönetim ve taraftarlar hakemlere sert tepki göstermişlerdi. İşte bu tepkinin ne kadar haklı olduğu bizzat MHK'nin içinden teyit edilmiş oldu.

İKİNCİ KEZ İTİRAF ETMİŞ OLDU

MHK Başkanı Zekeriya Alp'in onayıyla hakemler icin hazırlanan eğitim paketinde pozisyon için net penaltı ve sarı kart yorumu yapıldı. MHK aynı zamanda VAR hakeminin maçın hakemine, bu tip abartılı formadan çekme pozisyonlarında mutlaka müdahale etmesini beklediklerini ifade etti.


Hatırlanacağı gibi ligin 16 .haftasında oynanan ve Cüneyt Çakır'ın yönettiği Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde, Kartal'ın verilmeyen penaltıları için hakemi haksız bulan ve bunu kamuoyuyla paylaşan MHK Başkanı Alp, bu sezon ikinci kez bir takımın net penaltısının verilmediği yönünde itirafta bulunmuş oldu.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap