SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Messi'ye benzetilmek çok büyük bir gurur

Messi'ye benzetilmek çok büyük bir gurur

31 Ekim 2018 Çarşamba - 18:54




Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Bugsaş Spor maçının ardından konuştu.





Karşılaşmada forma giyen genç futbolcu Abdülkadir Ömür, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"GEÇEN YIL TALİHSİZLİK YAŞADIK"

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Ömür, "İyi hazırlanmıştık, Kupa bizim için önemli. Geçen yıl talihsiz bir şekiklde elenmiştik. Ligde de fena gitmiyoruz, hafta sonu önemli bir maçımız var. Bugsaş Spor'u yenerek o maça eksiksiz hazırlanmak istiyorduk, turu geçtiğimiz için mutluyuz." diye konuştu.

"DAHA İYİ OLACAĞIM"

Güven sorununu zamanla aştığını söyleyen genç oyuncu, "Daha iyi hissediyorum bu maçlarla birlikte. Tabi kazanınca her futbolcu daha iyi hisseder kendisini. Küçük bir güvensizlik hissediyordum bu aralar, onu da yavaş yavaş aşmaya başladım. Hafta sonundaki maçta da inşallah daha iyi olacağım." ifadelerini kullandı.


"ŞAMPİYONLUKTAN KOPMADIK"

Takımının şampiyonluk şansını değerlendiren Abdülkadir, "Çok şanslı haftalarda, şanssız puanlar kaybettik. Rakiplerimiz kaybettiğinde, biz kazanamadık. Bunlar çok önemli haftalardı. Şampiyonluktan kopmadık, her takımın hayalidir, biz de sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunu konuşmak için erken ama şampiyonluk için bazı maçları kayıpsız geçmeniz gerekiyor." dedi.

"MESSİ' LAKABI ÇOK BÜYÜK BİR ŞEY"

Kendisinin Lionel Messi'ye benzetilmesi hakkında da konuşan 19 yaşındaki futbolcu, "Messi lakabı benim için çok büyük bir şey, o çok ayrı bir futbolcu. Tabii onunla benzetilmek çok güzel bir şey, çok büyük bir gurur. Onun kadar olamasak da iyi olmaya çalışıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap