SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Yiğit Alp: "İstediğimiz seviyelere yavaş yavaş çıkacağız"

Mehmet Yiğit Alp: "İstediğimiz seviyelere yavaş yavaş çıkacağız"

26 Eylül 2020 Cumartesi - 21:45




Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, yavaş yavaş istedikleri seviyeye geleceklerini söyledi.





Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Süper Lig'in 3. haftasında sahalarında 3-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Alp, takımın her geçen gün oturduğunu belirterek, "Her geçen gün oturuyor takım oyunu. İstediğimiz seviyelere yavaş yavaş çıkacağız. Yeni oyuncular var. Onların alışması, takımın bir arada oynamaya çalışması ve hocanın sistemine oyuncuların alışması kolay şeyler değil. Bir anda olacak şeylerde değil, hazırlık süresi olmadan lige başladık. Biraz sabredeceğiz. İsteğimiz seviyeye geleceğiz" dedi.

Yeni transfer Afobe'nin performansını da değerlendiren Mehmet Yiğit Alp, "Afobe'nin beklentileri karşılaması için aldık ve karşılıyor. Sörloth ile karşılaştırılması gibi düşüncemiz yok. Hepsinin kendine has tarzı olan oyuncular. Afobe'den isteğimiz performansı alacağımızı gösteriyor" dedi.

"Hafta başında planladığımız transferleri bitirmek istiyoruz"

Transfer etmeyi planladıkları oyuncuları hafta başında bitirmek istediklerini belirten Alp, "O yüzden yoğun bir çabamız var. Pazartesi veya salı günü bitirmek istiyoruz. Sakatlanan Trodensen ile ilgili olarak sözleşmesini dondurma planımız var. Çünkü bu sezon gelmesi çok zor. Guilherme'ye takım bulması için izin verdik. Kendisi Trabzon'da değil. Takım arayışını sürdürüyor. İnşallah bu hafta netleştiririz. Hosseini ile ilgili bir tasarrufumuz yok. Kendisine gelen bir teklif de yok. Ondan en iyi performansı almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap